Prohledat tento blog

sobota 3. července 2021

Tajná zpráva o dalších lockdownech a variantách "viru"

 


Volný překlad:

Memorandum 


Komu: Dr. Frank Atherton, Dr. Michael McBride, Dr. Susan Michie, Dr. Gregor Smith, Dr. Richard Taylor, Sir Patrick Vallance, Dr. Jonathan Van Tam, Chris Whitty 


Od: Neil M. Ferguson 


Datum: 14. června 2021


Předmět: Další kroky - Trvalý Lockdown Velké Británie (soukromé a důvěrné) 


S blížícím se rozhodnutím a oznámením, které má dnes učinit předseda vlády, pokud jde o čtyřtýdenní prodloužení Lockdownu Velké Británie, máme  relativně krátký čas k dokončení našich dalších kroků v tomto procesu.  Zůstává zásadní, aby vše zůstalo na správné cestě a abychom si všichni pamatovali náš společný cíl, který máme.   Bylo to těžké a bude to ještě těžší, ale za předpokladu, že zůstaneme jednotní a že se nám podaří přesvědčit většinu země, že to děláme z dobrých důvodů, pak budeme moci pokračovat v druhé části plánu.


 „Stručně řečeno, budeme směřovat k trvalému uzavření země od čtvrtka 15. července, přičemž důvody pro to budou nárůsty případů v nových indických a nepálských  „ variantách “„ viru “ (což, jak víme, je  jen přejmenování senné rýmy).  Virus pro nás již byl velmi ziskový a plodný a neexistuje žádné omezení, ze kterého bychom nemohli dále profitovat.  


Přesto musíme zajistit, že budeme mít úplnou a naprostou spolupráci jak ze strany vlády, tak ze strany médií a použijeme tvrzení, že „je příliš riskantní pokračovat v létě“.  


Můžeme „modelovat zvyšování těchto „ variant “ v souladu například s: 


-Anti-Lockodwn protesty (na základě nedávných událostí, by to bylo skvělé prosadit) 

-Fotbalovými zápasy Euro 2021 v Anglii a Skotsku

-Kde je nárůst populace  během letních měsíců - přímořské letoviska (Blackpool, Bournemouth, Brighton, Skegness atd.), stejně jako tematické parky (Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of Adventures atd.), stejně jako venkovské a turistické oblasti.


Můžeme vydat zprávy, že kvůli těmto „variantám“, kterých bude několik se zcela zhroutí NHS (Národní zdravotnictví UK), pokud nebude vše správně vyřešeno okamžitě.


Pak by měla veřejnost s námi souhlasit a to bude rozhodující pro přehoupnutí se přes „cílovou pásku“, a díky tomu bychom sehráli svoji roli při změně země.  


Poté bude lockdown  pro ostatní, jako součást plánu Kalergi a WEF / Schwaab, z jiných důvodů, jako je:

životní prostředí a nedostatek vody (2022-23)

nedostatek potravin (2023-24)

a globální finance a hromadná inflace (2024  - 25), které vyvrcholily dokončením společného globálního plánu Kalergi OSN, WHO a WEF v roce 2025.



I když víme, že k tomu bude existovat odpor, musíme zajistit, aby veškerý odpor byl omezen na absolutní minimum, a to platí pro všechny vrstvy společnosti - od obyčejného muže / ženy na ulici až po poslance a Lordy. 


Přestože máme podporu naší akce ze  70% (díky úpravám od YouGov), máme zde  tvrdou skupinu lidí tzv. „pro Svobodu“, kteří jsou odhodláni při každé příležitosti jít proti nám.  Spuštění nového kanálu „Zprávy GB“ jen přispělo k tomuto požáru, proto mým plánem je, abychom vyvinuli stejný tlak na společnosti sociálních médií ve Velké Británii.


Abychom okamžitě zahájili následující postupy, pro ochranu toho, co děláme: 


_Blokovat / zakázat / smazat všechny příspěvky a uživatele, které jsou v rozporu s vědeckým konsensem 

-Pro webové stránky k omezení / zamítnutí přístupu k výše uvedené skupině, včetně zrušení jakýchkoli „účtů“ 

-Pro anti-lockdown stoupence a jejich  hlavní zástupce, doporučuji, aby jejich údaje byly předány policii a byly zatčeni za podněcování k nenávisti, násilí a občanské neposlušnosti (toto ustanovení již spadá pod zákon o koronavirech z roku 2020) 

-Pro každého rodiče / opatrovníka, který otevřeně prohlásí, že on nebo jeho rodina nebudou očkováni, doporučuji aby jejich děti / starší lidé byli trvale odebráni z domova a / nebo aby byli odstraněni z nemovitosti bez ohledu na vlastnické / listinné nároky 


Kopie těchto návrhů s názvem „Boj proti Covid dezinformacím  2021 'již byla zaslána Nickovi Cleggovi na Facebooku), Jacku Dorseyovi (Twitter) a Susan Wojcicki (YouTube) a Sundarovi Pichaiovi (Google / Alphabet).  


Rovněž chápu, že předseda vlády bude v tomto ohledu usilovat o důraznější opatření proti anti lockdown hnutím, včetně nasazení armády, a aby byla v nadcházejícím červencovém lockdownu přísně a důsledně hlídána každá ulice ve Velké Británii.  


Také mám aktualizaci ze společností Serco, která má vydat „Náramky Stay At Home Bracelets“, které budou fungovat jako elektronické štítky a budou povinné ze zákona, pro každou domácnost v zemi, pro všechny obyvatele, nájemce atd. 

Náramky budou pracovat s novou technologií 5G a upozorní CCC (centrální velitelské středisko), pokud se někdo odvážil mimo svůj „uzavřený prostor“ s tresty od pokuty 50 000 £ až po zadržení ve vazbě “na dobu neurčitou. 


První  šarže náramků bude představena v srpnu v Londýně, Birminghamu, Nottinghamu, Cardiffu, Belfastu, Swansea, Manchesteru, Newcastlu, Glasgow, Edinburghu, Liverpoolu, Leedsu, Sheffieldu, Norwichi, Cambridge, Yorku, Exeteru a Carlisle.


Přičemž druhé šarže budou představeny  následující měsíc a třetí v listopadu, abychom se dostali do odlehlých a těžko dostupných oblastí Spojeného království. Celé Spojené království bude mít tyto náramky zapnuté a aktivované nejpozději 1. prosince 2021. 


Tím, že si lidé zvyknou dodržovat naše zásady, můžeme rozbít veškerý odpor vůči novým změnám přicházejícím do Velké Británie.  


Vždy se však musíme jevit jako „přátelé lidu“ a vypadat, jako bychom měli na srdci jejich nejlepší zájmy, aby nebyli proti tomu, co chceme.  



Musíme přimět média, aby prosadila zprávu, že jelikož zemřelo příliš mnoho:

„Vždy zůstaňte doma, chraňte životy a zachraňte NHS.  Kromě toho, že se to tváří vědecky podložené, musíme si také udržovat náš dobrý profil v médiích a být tak „důvtipní“, jak jen můžeme.  Pokud jde o nové nebo zvláštní „varianty“, rád bych slyšel vaše názory na následující prototypy:



hlavní Varianty (zaměřené na Londýn) 


-Fotbaloví fanoušci, účastnící se zápasů Euro 2020 budou považováni za odpovědné za agresivnější variantu, která způsobí problémy s plícemi, srdcem a ledvinami.  To bude znamenat zablokování Londýna s účinností od čtvrtka 15. července.  


-Varianta Dorset „(se zaměřením na Bournemouth) Lidé cestující na dovolenou do Bournemouthu z Londýna, přivezli The Capital Variantu a ta se změnila na novou variantu“, což znamená, že oblast musí být uzamčena s účinností od pondělí 19. července.  

-Hraniční „varianta“ (zaměřená na hranici mezi Anglií a Skotskem) Lidé cestující mezi oběma kraji přinesli do dvou zemí dvě různé varianty, které se mísí a šíří / mutují s jinými variantami.  

-Mohli bychom to také zapracovat na fotbalových fanoušcích, kteří se účastní zápasů Euro 2020 ve Skotsku.  To bude znamenat zákaz přepravy mezi těmito dvěma národy od pátku 2. července.  


Uvědomte si také, že za účelem očkování více lidí, zastavíme GlaxoSmithKline (GSK) spolu s Johnson & Johnson, Bayer AG, Sanofi výrobu léčivých přípravků na nachlazení, chřipku a sennou rýmu.  Merck & Co. Ltd. atd. A to od začátku července.  Žádný lékárník je nebude mít k dispozici a tak je nebude ani moci prodat. 


Musíme počítat s ochotou a poslušností lidí a to i s předsedou vlády a jeho ministry, kteří nám budou vyhovovat.  Všichni víme, že kdyby se to rozpadlo, následky by byly hrozné. 


Pokud můžeme pokračovat v manipulaci s většinou, bude to mnohem jednodušší a umožní nám to další potřebný prostor (tj.  True Patriot, pokud posloucháte).  


Rovněž některé skupiny, jako jsou černoši, Asiaté a „komunita homosexuálů“, jsou ohledně očkování nevědomí a problematičtí, je třeba více vzdělávat tyto skupiny, aby souhlasily a měly obě vakcíny, pokud jim to bylo doporučeno.  


Pokud jde o imunitu před budoucím stíháním, záleží to na tom, jak si předseda vlády zachová dobré vztahy, a jak jeho, tak i další ministři vlády nám vyhoví.  Ví, jaké páky na něj máme, a proto je v první řadě vázán a veden námi, pak můžeme jít svou cestou.  


Máme však také jasnou kartu jak „se dostat z vězení“ tím, že uvedeme, že jsme sledovali údaje a snažili se pro lidi udělat maximum. 


 Dokud bude tato linie nadále udržována a bude se jí věřit, jako například v případě vydávání midazolamu starším lidem, měli bychom být v pohodě a vyhnout se jakémukoli problému.  


Na závěr tedy pokračujme v příštích několika týdnech a ujistěte se, že v boji proti viru jednáte pouze v nejlepším zájmu Spojeného království.  


Vytiskněte si kopii tohoto dokumentu a uschovejte jej pod zámkem; 


 nezapomeňte na „základní zabezpečení“, protože to, co veřejnost neví, jim neublíží.



Jako vždy popírejte obdržení těchto informací, i když to znamená lhát těm, které znáte, nechceme, aby naše e-maily  být hacknuty nebo kompromitovány 11:20 DM




Originál dokumentu:









9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Skôr defenestracii hrstky tých židonacist.zloduchov a vrahov, ktorí sa opierajú len o podporu silových zložiek, ktoré by sa, ale v prípade vyhrotenia voj.konfliktu rozdelili a vo väčšine pridali na stranu národa, proti ktorému doteraz vlastná nikdy anblock nebojovala☝️

      Vymazat
  2. Tak to je hnus 😥 včera jsem zhledla video od Davida Icke a je to šílené. Jestli se jim to podaří tak jsme všichni otroci a naše děti také ☹️

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznáváme se, byla to chyba, chceme spravedlivý trest.

      Vymazat
  4. Každý nám může ublížit jen tak,jak si sami necháme !!!! A je vidět,že si necháme VŠECHNO !!!

    OdpovědětVymazat
  5. Modlím se za konec této genocidy.Kde se dozvím,že opravdu Norimberský proes II probíhá?Děkuji

    OdpovědětVymazat