Prohledat tento blog

úterý 15. prosince 2020

V Anglii promluvil v televizi mimozemský hlas s varováním světu

 


Dne 26.11.1977, v 17:05 hod,  se v Anglii stala neuvěřitelná věc. Během běžného televizního vysílání na stanici ITV, se vše přerušilo a milióny diváků v Anglii byly svědky poselství z vesmíru. Začal k nim mluvit neznámý hlas v angličtině:

"Mluví k vám Vrillon, v zastoupení Galaktického velitelství Ashtar. Po mnoho let jste nás pozorovali, jako světla na obloze. Obracíme se na vás v míru a moudrosti, tak jak jsme sami zvážili,  na vaše bratry a sestry, celé této vaší planety země.

Rozhodli jsme se vás varovat, před osudem, ke kterému je vaše rasa a svět odsouzen. Tak abyste mohli informovat své blízké, jak zabránit katastrofě, která hrozí vám, ale i bytostem na našich světech okolo vás.

Je v pořádku, že můžete být součástí velkého probuzení, jakmile vaše planeta přejde do nového věku Vodnáře.

Nový věk může být pro vaši rasu, časem velkého míru a evoluce, ale to pouze v případě, že si vaši vůdci jsou vědomi zlověstných vlivů, které mohou zastínit jejich úsudky.

Berte na vědomí, že vaše šance už znovu nemusí přijít. Veškeré vaše zbraně hromadného ničení, musí být odstraněny.

Čas konfliktů je nyní již minulostí a rasa, které jste součástí, může přistoupit k vyšší fázi jejího vývoje, pokud sami prokážete, že jste toho hodni.

Máte ale jen krátký čas na to, abyste se naučili žít společně v míru a dobré vůli.

Malé skupinky po celé planetě se tomu již učí a existují proto, aby přinesly světlo ze svítání nového věku, k vám všem.

Je vaší svobodnou volbou přijmout, či odmítnout jejich učení, ale pouze ti, kteří se naučí žít v míru, přejdou do vyšší formy duchovní evoluce.

Poslouchejte, mluví k vám Vrillon, v zastoupení Galaktického velitelství Ashtar.

Buďte si také vědomi toho, že váš svět je plný samozvaných proroků a vůdců.

Budou z vás vysávat energii, energii které říkáte peníze. Budou je vkládat na špatné věcí a na oplátku vám dají bezcennou podporu.

Budete tomu schopni odolat, díky svému vnitřnímu já.

Musíte se jen naučit naslouchat svému já, které vám pomůže rozeznat, co je pravda, co je zmatek, chaos, nepravda.

Učte se naslouchat tomu hlasu, co je uvnitř vás, který vás povede na vaší cestě evolucí.

Tato zpráva je pro vás určena, jako pro naše přátele. Sledovali jsme váš vývoj po mnoho let, tak jako vy jste sledovali naše světla na obloze.

Víte tedy tímto, že jsem zde a také víte, že je zde mnohem více bytostí, kolem vaší planety země, než jsou vaši vědci ochotni připustit.

Velice nás zajímá váš osud, spojený s povznesením ke světlu a sami uděláme, co bude v našich silách, abychom vám pomohli.

Neobávejte se, zaměřte se na poznání sama sebe a žití v harmonii s vaší planetou zemí.

My, v zastoupení Galaktického velitelství Asthar, děkujeme za vaši pozornost.

Nyní odlétáme z naší pozice a vaší blízkosti.

Nechť jste požehnání láskou a pravdou kosmu."


Tento “tajemný” hlas z kosmu bylo možno slyšet po dobu pěti minut, aniž by jej pozemské systémy a oficiální kontroly mohly přerušit

Dodnes nebylo vysvětleno, jak se to mohlo stát a kdo za tím stojí. Média se snažila vše zlehčit, že šlo pouze o žert. Ale v té době neměl nikdo technologii, která by tohle dokázala. 

Také ministerstvo informací a vedení nezávislých televizních přijímačů Anglie se vyjádřily, že nebylo možno zrušit toto vysílání, tak jako se to praktikuje s pirátskými vysílačkami, což ukazuje, že se zde jednalo o techniku, která stojí vysoko k pozemské elektronice.


Tento vzkaz, o to více dnes nabírá na důležitosti, ve světle událostí roku 2020


Zde odkaz na originál vysílání z roku 1977:

 https://www.youtube.com/watch?v=qMFlp4EX08c&feature=emb_logo


 



8 komentářů:

  1. Tehdy to sice zfejkovat nešlo, ale dneska je to hračka.... Ovšem zvláště po posledním J.Chvatalovi na SVCS tomu bezpochybně věřím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom stejně, nebýt Chvátala, tak tomu nevěřím... s Chvátalem - věřím.... Asi toho ještě hodně nevíme....

      Vymazat
  2. Začínám věřit, že v dnešní chaotické době je možné vše...

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tomu se moc věřit nedá...A že všichni mimozemšťani mluví vždycky anglicky...a vůbec vše kolem nich je vždycky v Americe...🤔

    OdpovědětVymazat
  4. Vril bola skupina, ktoru viedla za nacistickeho nemecka Maria Orišič (Orsic) - mala na starosti vyvoj lietajucich tanierov. Ze vraj bola v spojeni s mimozemstanmi...ovladala stary sumersky jazyk ANNAK´H a s tym komunikovala s nimi...zmizla v roku 1945. Vraj sa pripojila k mimozemstanom, pochadzajuci zo suhvezdia Aldebaran (je to asi 6 svetelnych rokov)...Vsetko je to take az rozpravkove?!...ale da sa dohladat, ze NASA vyslala 2 sondy k suhvezdiu ALDEBARAN...a to PIONEER 10 a VOYAGER 1. A tam na tie sondy i umiestnili tabulky, s nasou slnecnou sustavou, kde sa presne nachadzame a ako i vyzerame atd. Myslim, ze podla prepoctu rychlosti sondy Pioneer 10, ze sa tam dostane asi za 2 miliony rokov. Otazka je...preco by NASA posielala sondu na Aldebaran?...ved sa toho uz nedoziju?...skor si myslim, ze predpokladaju, ze ich vlastne ONI najdu skor. A treba pracovat s verziou, ze ten vesmir je obrovsky, ved len ta nasa mliecna draha ma dlzku okolo 100 svetelnych rokov...a to je len ta nasa GALAXIA...lenze tych galaxii je mraky, miliony...a to si myslite, ze vo vesmire sme SAMI? A mozeme to pozemskymi zakonmi pochopit? Existuje vesmirne zakony...no tie nepozname!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu som sa sekol...spravne ma byt 100 000 svetelnych rokov :-)

      Vymazat
  5. Vrillon vie iba po anglicky? Preco to nebolo celoplanetarne? ;) To iba tupi anglicania boli varovani?

    OdpovědětVymazat
  6. Co se začalo v roce 2020 díti, kdy skončila přechodná etapa na planetě Zemi

    Toto je POSLEDNÍ SOUD, čili TŘÍDĚNÍ DUŠÍ, oddělování čistého ZRNA od zlého PLEVELE, což už nebude tolerováno, aby dál zde žili pospolu a jak v podobenství Ježíš praví: Plevel nemůže být vytrhán coby výhonek mladý a ještě nezralý, protože by to vytrhalo i zrno.. musí se počkat, až bude zrno dostatečně silné a dospělé, aby vytrhání plevele jej nepoškodilo.. pak bude plevel sesbírán a naházen na hromadu a spálen a dobré zrno bude Otcem svezeno do jeho stodol … proto je nejen ten Covid vlastně metlou na hmoťáky a na zlouny, které nejen to odstraní.. vytrhává je to odtud i s kořeny a přesunuje je to temných dimenzí pekel či pravěkých jiných planet posléze pro opakování cyklu reinkarnací z důvodu změny prostředí a podmínek,
    což změní nakonec duši každou kupodivu…

    Viz obr. 5000 Třídění duší na www.andele-nebe.cz

    www.jak-prezit.cz

    OdpovědětVymazat