Prohledat tento blog

neděle 6. září 2015

BLOG REKAPITULACE PO 1,5 MĚSÍCI




Ahoj, chtěl jsem napsat dnes další článek o vodě. Je totiž 23.den absolutně čistá bez chemických přípravků a bez jakékoliv jiné úpravy, než myšlenkama a láskou. Je to zatím nejdelší období a navíc při extrémních teplotách (36st. Celsia ve stínu ), které letos v létě byly. Článek o vodě můžeš číst zde.


       Aktuální foto ke dni 6.9.2015


 Jenže pak mě napadlo, že to není jen o té vodě. Před 1,5 měsícem jsem začal psát tento blog, abych se podělil o své zážitky, které mi změnili život. Psát jsem začal proto, že si myslím, že ty věci, které se mi staly během mé cesty, jsou natolik důležitý, že si je nemůžu nechat pouze pro sebe.


Je to sice velmi krátká doba na nějaké hodnocení, ale přesto bych to rád udělal, protože se staly další velmi významné věci J

Co se povedlo :

1. Během tak krátké doby sledovanost skoro 9.000 návštěv! DĚKUJU MOC!





2. Začala mě psát spousta z Vás, že máte podobný příběhy, jen o nich nemluvíte a že jste rádi, že se toho někdo ujal J

3. Cítím velikou podporu, kterou mi dáváte, a tím vidím, že to, co dělám má smysl a moc si toho vážím!




4. Za tento krátký čas, už jela jedna z Vás na pyramidy v Bosně, protože si přečetla můj článek a potvrdila, že je pravda, vše co jsem napsal J Já vím, že to je pravda, jen mě moc potěšilo, že ten článek měl smysl a dal Vám něco. Že to nezapadlo někam do podpalubí. Další z Vás se tam taky chystá! To je prostě naprosto super!  Chceme otevírat oči a ne se schovávat před historií země! Skvělý!





5. Článek „Proč nejím maso“ se stal absolutně nejčtenějším článkem ze všech. Je vidět, že to není mrtvé téma, ale naopak! Pokud nezměníme styl stravování, těžko se můžeme dál posunovat. Ale my chceme se měnit J Každý den se mě někdo ptá na RAW stravu, protože vidí, že jsem sice poloviční J ale vitální a zdravej…takže na tom něco bude!



6. I díky tomuto článku vím o jednom z Vás, který přestal jíst maso a stal se ze dne na den vitariánem. Tedy tím, kdo jí pouze živou stravu RAW. To mě asi dostalo nejvíc ze všeho J I kdyby celej blog zapříčinil jenom tohle, tak to prostě smysl má a mělo! Díky tomu se stalo, že další zvíře, nemusí umřít, kvůli naší chuti! J A to je naprosto úžasný, podílet se na tom, to je ta největší odměna! DĚKUJU tam nahoru, že to jde J








7.Povedlo se probudit spoustu lidí a dodat jim více sebedůvěry! Jsem nesmírně šťastnej!  Držím všem dál palce J




Po mém návratu z Bosny z pyramid se vše nějak zrychlilo. Letím jako v super rychlým vlaku, ale přitom mi to nevadí, zvládám to, jen si říkám…sakra to je fofr J




Stále víc si uvědomuju, i díky vodě, jak jsou naše myšlenky důležitý. Jak moc vytvářejí naší realitu. Jak moc ovlivňují naše tělo, naše zdraví, ale také lidi kolem nás. Nejen lidi ale i situace, které se nám stávají, prostě úplně všechno.

Vím, je mraky knížek o pozitivním myšlení a přístupu. 

Když to hodně zjednoduším, stane se cokoliv si budeš přát.

Má to však pouze jednu podmínku!

MUSÍŠ TOMU VĚŘIT!




Mám před sebou taky jednu výzvu. Ohnout lžíci vlastním přáním a myšlenkama. Proč ne, říkám si J
Každej ti řekne, že to s tím bazénem taky nejde, tak proč by nešlo tohle? J Nemám to z mé hlavy. Našel jsem na to podrobný návod a lidem se to daří! J Až to zvládnu, podělím se o to se všemi taky, neboj. Nemůžu přeci něco pustit do světa neověřenýho. Vše o čem tady píšu na blogu, můžu osobně zaručit a potvrdit, protože jsem to zažil na vlastní kůži !


Směješ se? Myslíš, že to nejde? J A co myslíš, že ještě nejde? Hmm? Přemýšlej nad tím, co jde a ne opačně. J Článek o lžičce tu bude brzy...to mi věř!

Málem jsem zapoměl...! Taky jsem natočil své první video!!! J

O čem asi jiným, než o vodě,viď? J

Video můžeš shlídnout zde


Takže dnes žádná legrace J ,ale to říkal už sám nadpis, ne? Co bys mohl čekat od rekapitulace?! J

Ale neboj, mám toho tolik, co psát, že bych mohl sedět u počítače týdny a týdny. To se mi ale zase nechce, protože co jsi zažil pěknýho u monitoru PC?! Tak hybaj ven a zase někdy příště ČAU J


Hodně štěstí a lásky do života, přeji všem!




Žádné komentáře:

Okomentovat