Prohledat tento blog

čtvrtek 6. května 2021

Dr. Mark Trozzi: Moje osobní svědectví

 



Jmenuji se Mark Trozzi. Jsem lékař; Promoval jsem v roce 1990 na Universitě ve Western Ontario, v Kanadě. Urgentní medicínu praktikuji posledních dvacet pět let. Byl jsem ve službě na několika pohotovostních jednotkách, od nástupu takzvané „pandemie“, až do února 2021, včetně jednoho určenéhých speciálně pro COVID-19. Jsem profesorem na universitě College of Surgeons of America a zastávám učitelské pozice na několika kanadských lékařských fakultách.

Nyní bude následovat moje pozorování a názory; Jsem vázán svým osobním a náboženským přesvědčením mluvit otevřeně a čestně. Nemám oprávnění vám říkat „pravdu“, ale podělím se o své upřímné zkušenosti, postřehy a přehledy stovek hodin výzkumu na téma covid-19.

Na počátku této „pandemie“ jsem byl opatrný, a proto jsem byl pečlivý, při používání masky N95, mytí rukou, sociální izolaci a distancování atd. Studoval jsem vědu o koronaviru a byl jsem hluboce zapojen do mnoha cvičení pohotovostního oddělení, abychom naši praxi důkladně upravili tak, aby se dokázala vypořádat se „zabijáckým virem“, který jsme inzerovali. Různé věci mě však brzy přiměly k domněnce, že jsme byli podvedeni a zmanipulováni. Zde jich je několik:

První vlna

„První vlna“ „pandemie“ byla absolutně nejtišším obdobím v mé kariéře. Během posledních dvaceti pěti let v ER jsem pracoval velmi tvrdě a byl velmi zaneprázdněn. Avšak jak v mém běžném oddělení, tak v mém „COVID-19 označeném“ oddělení, nebyli téměř žádní pacienti a téměř žádná práce. Měl jsem několik dlouhých směn, bez jediného pacienta. Mezitím, když jsem šel do místního obchodu s potravinami, médii ovlivněná veřejnost, Bůh jim žehnej, mě oslavovala a děkovala mi za všechno, čím jsem prošel jako lékařka první pomoci. Věřili, že oddělení a nemocnice jsou plné pacientů, kteří umírají na covid, a že musím být vyčerpaný a vystaven riziku smrti. Začal jsem kontaktovat lékaře a přátele po celé Kanadě a USA a našel jsem stejný vzorec: prázdné nemocnice a propaganda, která říkala, že jsou plné pacientů umírajících na covid.


Dřívější výzkum

Na začátku svých studií jsem zkoumal zinek a hydroxychlorochin, které na základě zdravé fyziologie mohou skutečně pomoci těm vzácným osobám, které velmi onemocní tímto chladným virem. Překvapilo mě, že tato léčba byla jednoduše odstraněna a odmítnuta většinou lékařské komunity.


Rané obavy

Při výzkumu Světové zdravotnické organizace v OSN jsem se dozvěděl, že čínská diktatura (ČLR) podpořila komunistického a pochybného „doktora“ Tedrose jako šéfa WHO. Dozvěděl jsem se, jak se ČLR podílela na: uvolňování virů; zamlčení na několik týdnů; zmizení a potlačování čestných čínských lékařů a vědců; šíření viru do světa (mimo Peking, kde žije elita ČLR); a dramatické zneužívání čínského lidu v jeho dobře načasovaném uzamčení, které bylo natočeno a přeneseno do světa, aby vytvořilo paniku, která nás všechny přivedla k tomu, abychom se vzdali svých ekonomik a občanských práv.


Lišky hlídající kurník

Dozvěděl jsem se, že hlavní kanadský úředník pro veřejné zdraví Dr. Tam je také ve výboru pro dohled WHO s Dr. Tedrosem. Což ho dělá dvojitým agentem, myslím si.  Poslouchal jsem její často bizarní disertační práce týkající se Covid-19 pro Kanaďany.


Moje vnímání situace

Vnímám, že na všech úrovních neměla správa nemocnic jinou zjevnou možnost, než podrobit se nekonečnému zavádění pochybných nových pravidel směrem dolů od vlád, a nových protokolů a postupů. Moje upřímné rozhovory se spolupracovníky o mém výzkumu a pozorováních se staly problémem. V tomto nesouladu uvnitř sebe, důležitý člověk s vedení, kterého si velmi vážím, mi řekl, že „mé myšlenky jsou nepříjemné ostatním a ztěžují udržení motivace a soulad všech“ se všemi novými protokoly a omezeními. Soucitný se smutnou situací jsem si udržel své klinické postavení slibem, že si „kousnu do jazyka, kdykoli budu mluvit o COVID-19“ v nemocnici. To pro mě bylo nakonec z etického hlediska nemožné. Do poloviny listopadu jsem začal ukončovat práci na odděleních a do poloviny února jsem rezignoval na všechny své funkce, abych se vyhnul konfliktům mezi svými sociálními, právními, etickými povinnostmi a nemocnicemi, které mám rád.


Viděl jsem někdy pacienta Covid-19?

Při práci na pohotovostním oddělení jsem nikdy neviděl pacienta nemocného COVID-19; Viděl jsem některé pozitivní s PCR testy u asymptomatických lidí a sledoval jsem lidi uvězněné ve svých domovech a izolované od rodiny a přátel. Můj výzkum testu PCR mě osobně přesvědčil, že je zavádějící, manipulovatelný a je využíván k odčerpávání peněz nekonečných daňových poplatníků a budoucího dluhu, aby dramaticky obohatil samotné zločince, kteří vedou tento skandál. Samotná moje provincie provedla denně ~ 50 000 testů PCR. Mezitím naše federální vláda přináší stovky tisíc dávek potenciálně nebezpečných experimentálních injekcí modifikovaného virového genetického materiálu, nazývá je „vakcínami“ a nechává je spravovat armádou. Je to přiměřené pro převážně mírné a nefatální virové onemocnění?


Potlačování informací?

Sledoval jsem potlačování lékařů a vědců, kteří prováděli studie sérových protilátek. Jejich zjištění ukázala, že virus byl mnohem rozšířenější, ale obecně nefatální a ve většině případů bez příznaků nebo velmi mírný; a že v mnoha regionech jsme již pravděpodobně dosáhli přirozené kolektivní imunity do léta 2020.

Podívejte se na tuto studii provedenou v samotném Wuhanu, která ukazuje, že virus tam byl ukončen do 1. června 2020, pouhé dva měsíce po ukončení jejich krátkých uzamčení, a nikdo jej nešíří, dokonce ani těch pár lidí s pozitivním testem PCR „(A nebyli nemocní):



Čína

Všiml jsem si, že po čínském teatrálním uzavření se rychle všichni vrátily k normálním činnostem, zatímco všechny naše ekonomiky byly zmrazeny; tím získali obrovskou kontrolu nad světovým trhem. Zdá se to skvělá, i když ďábelská strategie!


Politická manipulace pracovníků ve zdravotnictví
Vnímám, že mnoho věcí, které jsme se na lékařské fakultě dozvěděli o infekčních onemocněních, bylo odsunuto stranou a nahrazeno neustálým rozšiřováním seznamů často neobvyklých mandátů úředníků veřejného zdraví. Pro úspěch tohoto podvodu COVID-19 jsou obzvláště důležití lékaři, zdravotní sestry a učitelé, protože jsme vůdci ve společnosti a lidé důvěřují našim radám. Není tedy žádným překvapením, že jsem zjistil, že svoboda projevu a myšlenky, jsou v našich řadách velmi potlačovány. Spíše než snášet tresty za nesouhlas, můžeme se rozhodnout zažít krátkozraké výhody, jako jsou extrémně klidné dny na odděleních, které nahradí naši tradiční praktickou práci relacemi Zoom z domova; a přístup k řadě nových fakturačních kódů COVID-19. V jednom okamžiku mi byla nabídnuta pozice vydělávající více peněz, než běžně vydělávám prací v rušném pohotovostním režimu, abych zůstal doma a byl k dispozici pro případ, že by zdravotní sestra se stěrem potřebovala videokonferenci se mnou.

Existuje mnoho pozitivních a negativních motivací, které se používají k manipulaci kanadských lékařů, zdravotních sester a učitelů, aby se neúmyslně podíleli na tomto velkolepém podvodu a to ničí naši společnost. Chcete-li použít metaforu Titanic: „i luxusní apartmá na Titanicu končí, když se potopí, na dně oceánu“. Také se zdá, že mnoho z toho, co se děje, včetně experimentálních virových genetických injekcí, porušuje norimberský kodex týkající se lékařských experimentů s plným informovaným souhlasem účastníků.

Lékaři a zdravotní sestry čelí těžkým rozhodnutím. Moje kariéra pohotovostního lékaře mi vždy poskytovala příležitost procvičovat si své náboženské a etické přesvědčení o čestnosti a laskavosti a zároveň si dobře vydělávat na živobytí. Nyní si udržet kariéru, kterou miluji, by vyžadovalo účast na podvodu, porušování mé přísahy a duchovních přesvědčení a podle mého názoru páchání zločinů proti lidskosti, jak jsou definovány Norimberským zákoníkem.

Vcítím se do všech svých kolegů lékařů a zdravotních sester. Všichni jsme oběťmi covidského zneužívání.


Hlubší vyšetřování

Zkoumal jsem a vnímal, jak zkorumpovaní oligarchové zřejmě naplánovali tento zločin proti lidskosti. Toto plánování zahrnovalo Událost 201, což byla simulace koronové pandemie, kterou v říjnu 2019 provedla Nadace Billa a Melindy Gatesových, Světové ekonomické fórum a Univerzita Johna Hopkinse a plánování simulace virových epidemií Rockefellerovy nadace z roku 2010 s názvem „Operation Lockstep“. Oba tyto projekty popisovaly, jak by se virové vypuknutí mělo použít k zavedení autoritářského systému se ztrátou našich lidských práv a svobod. Také jsem sledoval, jak jejich "jednotky" ve velkých technologiích, jako je Google, Facebook, Twitter a YouTube, pracovaly na tom, aby nás všechny cenzurovaly a klamaly; je to skutečná propaganda.

Pokud jde o použití obličejových masek

Nucené nošení masek většinou světové populace skutečná věda jednomyslně nepodporuje. Tyto masky významně poškozují naše psychologické, sociální, dermatologické, zubní, systémové a otolaryngotické zdraví. Ačkoli mám obecně skvělé zdraví, masky mi způsobily vyrážky a nosní příznaky, kdykoli jsem je musel nosit po delší dobu, což se vyřeší, když je nenosím několik dní. To, co považuji za nejvíce znepokojující, je eliminace mimiky, a tedy normální vizuální sociální interakce.


Pokud jde o očkování proti Covid-19

Historie minulých pokusů s očkováním proti koronavirům odhalila některé velmi nebezpečné vedlejší účinky na zvířatech  a od úsilí bylo upuštěno. Proč bychom si vzali nebezpečnou vakcínu na obecně mírné onemocnění, na které si stejně vytvoříme kolektivní imunitu? Současný rychlý vývoj sledovaných drahých experimentálních „vakcín“ pohřbívá daňové poplatníky v nekonečných dluzích vůči bohatým a mocným padouchům tohoto příběhu. Přesto jsme my lidé, kteří byli uvězněni a zneužíváni v tomto skandálu,  manipulováni, abychom přijímali nové podivné injekce v naději, že bychom mohli znovu získat část své svobody. Navíc většina takzvaných „vakcín“ nejsou vakcíny (pokud nezměníme definici vakcín). Spíše jde o injekce genů viru Corona. Podívejte se na video na tomto webu s názvem This Is Not A Vaccine

Více vědeckých studií

V roce 2021 pokračuji ve studiu koronavirové lékařské vědy a geopolitiky.

Ivermectin vyšel najevo jako mimořádně účinná bezpečná prevence, profylaxe a léčba covid. Přesto to bylo potlačeno obchodními a politickými zájmy, zatímco probíhají velmi drahé a nezákonné injekce mas. Big Pharma a jejich političtí přisluhovači tlačí na podávání těchto experimentálních injekcí světové populaci, dokonce i kojencům a dětem. Ve skutečnosti představuje SARS-CoV2 velmi malou hrozbu pro téměř všechny, kromě velmi zranitelných osob, které jsou podobně zranitelní vůči mnoha virům a jiným nemocem.

Děti mají nulové riziko úmrtí na covid-19, ale jsou vážně poškozeny uzamčením, zakrytím dýchacích cest („maskami“), izolací a popřením mnoha základních prvků dětství. Podobně téměř všichni kromě velmi starých nebo nemocných nemají téměř žádné riziko úmrtí nebo vážného poranění v důsledku koronavirové infekce.

Je mým pilně prozkoumaným závěrem, že nechci, ani nedoporučuji experimentální injekce pro drtivou většinu lidí. Podobně nepodporuji mnoho opatření, jako je „test“ počtu generujících „test“ PCR, uzamčení a nucené nošení škodlivých obličejových masek.

Big Pharma prosazuje myšlenku, že nové varianty SARS-CoV2 budou vyžadovat injekce pro aktualizaci imunity, stejně jako větší strach a uzamčení. Nejvzdálenější varianta je však v současnosti z 99,7% geneticky identická se SARS-CoV2. SARS-CoV1 a SARS-CoV2 jsou pouze z 80% geneticky identické, přesto víme, že expozice SARS-CoV1 před 17 lety způsobila, že lidé jsou trvale imunní vůči mnoha koronavirům včetně SARS-CoV2 dodnes. Jak vysvětlují odborníci jako Dr. Michael Yeadon, je prakticky nemožné, že imunita vůči SARS-CoV2 nebude fungovat pro jednu z těchto jemných variant.

Výzkum z minulého roku ukazuje, že mnoho lidí, pravděpodobně výrazně nad 50%, je imunních vůči SARS-CoV2 bez jakékoli experimentální injekce. Jsou imunní kvůli předchozí expozici SARS-CoV1; nebo vystavovatel SARS-CoV2 za poslední rok a půl. Kromě toho je SARS-CoV2 velmi mírnou nebo asymptomatickou zkušeností pro přibližně 80% lidí a pouze velmi malé procento, méně než 0,1%, je tímto nachlazením vážně ohroženo.

Prosazování experimentálních injekcí všem, jak se v současné době děje, vážně porušuje Norimberský kodex pro lékařské experimenty. Mnoho protokolů covid je rovněž zločinem proti lidskosti v rozporu s Norimberským zákonem a dalšími právními normami, jako jsou občanské svobody.


Osobní rozhodnutí

Abych ctil Zlaté pravidlo a Hippokratovu přísahu, při dodržování Norimberského kodexu nemohu se i nadále zavázat ke své odpovědnosti lékaře, Za současné situace to vyžaduje, abych se vzdal svého příjmu a věnoval svůj čas, energii a zdroje této důležité práci, kterou vám představuji.

Odstoupil jsem ze všech svých nemocničních pozic a přišel tak o celý  příjem. Prodal jsem svůj dům a výrazně jsem snížil životní úroveň své rodiny, zatímco jsem přežíval s omezenými úsporami, a zavázal jsem se, že se budu podílet na boji proti zločinnému podnikání.

Modlím se, abych pomohl přispět k výsledku, který je pravdivý a spravedlivý a k návratu naší svobodné společnosti a občanských svobod. Věřím, že jsme v tomto téměř všichni oběti, bez ohledu na to, kde jsme na cestě k obnovení pravdy.

Jsem vděčný všem ostatním, kteří se podílejí na tomto boji, a všem formám podpory od modlitby až po sdílení našich článků a videí a také finanční dary.

Na náš web jsme také zařadili velmi uvolňující hudbu, kterou si můžete vychutnat zdarma nebo zakoupit, abychom také pomohli podpořit naši práci.


S upřímným požehnání 


ZDROJ:

2 komentáře:

  1. Roušky a respirátory nosí čím dál méně lidí. Já jezdím do města poměrně málo, takže se přiznám, že úplně nevím, jak to tam je, ale v obchodě se mi ještě nestalo, že bych potkala někoho s holou pusou. U nás na vesnici zase venku nepotkám nikoho s respirátorem. Musím se přiznat, že ani já ho venku už nenosím. Obzvlášť, když už je tak teplo.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji za informace. Když to člověk čte, tj u některých vět hs4m zlosti bez sebe a u některých se mi chce plakat.
    Ale musíme byt v klidu, vědět, co nepřítel dělá a jaké má plány.UŽ toho vím od března 2020 hodně, ale nikdo mi nevěřil.Rousky ani respiratory jsem nikde nenosila, ano, byla jsem nucena kolikrát odejít bez nákupu.A častokrát být vystavena útoku hloupého občany jak v mhd tak obchodě.
    Red v červenci mě ani nenapadne jít do obchodu s maskou. Nesnáším to.Můj mozekto vyhodnocukejako totální idiocii.

    OdpovědětVymazat