Prohledat tento blog

sobota 9. ledna 2021

Švédsko má otevřené školy s 2 milióny dětí -žádné úmrtí


Nová stuie, publikovaná v časopise New England Journal of Medicine, uvádí, že přestože Švédsko nemá lock down, žádné zavřené obchody, restaurace a ani školy, ani jedno z dětí školou povinné nezemřelo na Covid-19.


Je nebezpečný Covid pro děti?  Je méně nebezpečný než chřipka? Ospravedlňují vymyšlená data zavření provozů, obchodů, restaurací a ukončení školního vyučování?  To vše je popsáno zde, v článku.

Nová studie publikovaná v New England Journal of Medicine s názvem „Otevřené školy, Covid-19 a Morbidita dětí a učitelů ve Švédsku“, zjistila, že :

„Navzdory tomu, že Švédsko ponechalo otevřené školy a předškolní zařízení, zjistili jsme velmi nízký výskyt Covid-19 mezi školáky a dětmi v předškolním věku během pandemie SARS-CoV-2… "

Žádné dítě s Covid-19 ve Švédsku, nezemřelo! Děti nenosí žádné masky.



Z téměř dvou milionů dětí, ve věku od 1 do 16 let mělo jen 15 dětí Covid-19 a pouze 1 dítě ze 130 000, bylo přijato na JIP “

Švédsko bylo jednou z mála zemí, které se rozhodly nechat školy otevřené. 
Studie poukazuje na počet úmrtí z jakékoli příčiny u 1 951 905 dětí ve Švédsku.

 Data ukazují, že v úmrtích mezi rokem 2019 a rokem 2020 zde nebyl žádný významný rozdíl.

Pokud jde o učitele, studie ukázala, že „méně než 10 předškolních učitelů ve Švédsku dostávalo do 30. června 2020 intenzivní péči díky Covid-19

Jde o to, že děti nejsou přijímány na JIP ve Švédsku kvůli Covid-19 a děti neumírají díky Covid-19.  Těžký průběh Covid-19 u dětí se zdá být vzácný a má také 100% míru uzdravení.  






Vzhledem k tomu, že mnoho infekcí je také asymptomatických, nemá to na jejich život skutečně žádný dopad.  I když budeme i nadále slyšet, že případy prudce stoupají, je důležité se zeptat, jestli je to opravdu velký problém?  A proč je možné, že další viry před tímto, které infikují stovky milionů a zabíjejí desítky milionů ročně, nebyly podrobeny stejné kontrole?

Tato data také odrážejí to, co mnozí lékaři a vědci vyjadřují ohledně závažnosti viru, a to nejen pro děti, ale pro všechny z nás.  

Například Dr. Jay Bhattacharya, PhD, z Lékařské fakulty Stanfordské univerzity v Kalifornii, se nedávno objevil v rozhovoru sítě JAMA (The Journal of the American Medical Association) spolu s Markem Lipsitchem, DPhilem a Dr. Howardem Bauchnerem, kde vedly rozhovor  přední vědci a myslitelé ve zdravotnictví o svých článcích o JAMA.

Jay Bhattacharya is a Professor of Medicine at Stanford University


Během rozhovoru Dr. Bhattacharya uvedl, že míra přežití z COVID-19, založená na přibližně 50 studiích, které byly publikovány a poskytly údaje, je u lidí starších 70 let 95 procent.  U lidí mladších 70 let je míra přežití nákazy COVID-19 99,95 procenta.  Dále uvedl, že chřipka je pro děti nebezpečnější než COVID-19 a že v Americe jsme letos zaznamenali více úmrtí na chřipku než na úmrtí Covid.

Bhattacharya je jedním z iniciátorů Velké Barringtonské deklarace.  Deklarace obsahuje působivý seznam renomovaných vědců, kteří se spojili, jako spoluzakladatelé, a nyní ji podepsalo více než 50 000 lékařů a vědců.  Je to iniciativa, která se zásadně staví proti blokujícím opatřením.

Dr. Martin Kulldorff, professor of medicine at Harvard University,Dr. Sunetra Gupta, professor at Oxford University,Dr. Jay Bhattacharya, professor at Stanford University Medical School,

Proč je to důležité: Tato informace je důležitá, protože opatření uzamčení podle mnoha opatření ve skutečnosti nedělají nic pro zastavení šíření viru a mohou oddálit „kolektivní imunitu“.  Dále přijímáme všechna tato opatření na základě počtu případů a viru, který má extrémně nízkou úmrtnost.  Respirační viry před Covidem již infikovaly stovky milionů a zabily desítky milionů ročně. 

Ještě více znepokojuje skutečnost, že lékaři a vědci, kteří sdílejí informace, které se staví proti opatřením přijatým více vládami, jsou vystaveni extrémní cenzuře.  Vědecká diskuse se uzavírá a my vidíme, že pouze jednomu názoru a straně se dostává veškeré pozornosti.


V posledních několika měsících jsem viděl, že akademické články a příspěvky profesorů jsou staženy nebo označeny platformami sociálních médií jako „falešné zprávy“.  Často není poskytnuto žádné vysvětlení.  Znepokojuje mě tato těžkopádnost a někdy i přímá cenzura.  - Vinay Prasad, MD.

Vinay Prasad MD. Je praktický hematolog-onkolog a docent na katedře epidemiologie a biostatiky, na Kalifornské Universitě v San Francizsku.

Lock downy jsou také založeny na „případech“ testování PCR.  To je zcela samostatný problém, o který se také obávají mnozí vědci a lékaři.  Pokud je člověk asymptomatický a má pozitivní testy, nebo dokonce mírně symptomatický a má pozitivní testy, neznamená to, že má Covid. 

Mnohé případy úmrtí, ke kterým došlo z jiných příčin, jsou připisovány neoprávněně viru Cov 19, protože zemřelý měl pozitivní test. A je jedno, jestli umřel v posledním stádiu rakoviny, nebo měl autonehodu.

Média věnovala nedostatečnou pozornost obrovským lékařským a psychologickým škodám způsobeným lock downy, které měly zpomalit pandemii. 

Navzdory obrovským vedlejším škodám, které lock downy způsobily, Anglie, Francie, Německo, Španělsko a další evropské země opětovně zesilují své uzavírání… 

Mezinárodně, díky lock downům bylo 130 milionů lidí na pokraji hladovění, 80 milionů dětí bylo ohroženo  záškrtem, spalničkami a dětské obrně a 1,8 milionu pacientů je s rizikem úmrtí na tuberkulózu.

 Lock downy ve vyspělých zemích devastovaly také chudé v chudých zemích.  

Světové ekonomické fórum odhaduje, že lock downy způsobí, že dalších 150 milionů lidí upadne do extrémní chudoby, což je 125krát více lidí, než kolik zemřelo na COVID.  - Dr. Bhattacharya

zdroj:
https://www.collective-evolution.com/2021/01/08/study-sweden-has-schools-open-millions-of-kids-no-masks-no-lockdown-no-deaths/



13 komentářů:

  1. Protože jen rozumní lidí,delají rozumne rozhodnutí,a pokud to tak nechtejí tak ja v tom vidím ohromne veliky bussines

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.statista.com/statistics/1107905/number-of-coronavirus-cases-in-sweden-by-age-groups/

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.statista.com/statistics/1107913/number-of-coronavirus-deaths-in-sweden-by-age-groups/

    OdpovědětVymazat
  4. Proč naše vláda ignoruje Švedský způsob boje proti covid-19.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože nechce ohrozit skupinu seniorů. Tahle varianta je schůdná po proočkování ohrožené skupiny obyvatel.

      Vymazat
    2. Ve Švedsku nemají seniory?

      Vymazat
  5. Hana,Ja neverim že existuje COVID-19 lebo ja som chora mam respiračnu chorobu(to su plucia)a tiež mam systemovy lupus(je to zapalovy system)Nenosim od jari ruško do teraz,chodim po mezi ludmi všelikade aj si za cestujem hoci kam.Tak prečo som ešte ne ochorela na COVID-19 neni to zahada?že zrovna ja ktory človek je važne chory že sa nenakazil COVIDOM-19,preto COVID-19 neexistuje lebo virus COVID-19 nebol izolovani.Vakciny nikomu nepomožu proti virusu COVIDU-19 lebo je to velmi velky svetovy podvod.A vakciny su experitalni podvod na ludoch tak ludi su pokusni morčata,lebo veškere vakciny nikdy a nikedy neboli vyskušane na zvieratoch a terejši vakciny Moderna,AstraZenecy,Sanofi,Johnson a Johnson,Placebo,Sputnik,Pfizer nikdy a nikedy nemali certifikat.Ked ludia budu nosit ruško tak dychaju CO2 znižuje sa im imunita a ked budu zavreti ako psi doma tak tuplovanie budu stracat imunitu.Potom neni čudo ked ludia vylezu na testy tak ochorevaju na chripku a na zapal pluc a ne na COVID-19 nejsom nejaky debil ešte viem ratat 2X2 čo sa deje vo svete.Ked to zhrnem dokopy,ruška dusenie dycht CO2 strata imunity,uzavrety ludia jednej domacnosti strata imunity,vakciny nasletky chorob a smrty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nápodobne, problémy so srdcom ,alergika, ruško nenosím , celé dni trávim vonku , bola som aj v Británii , pracujem sludmi , a to so stovkami denne a nič

      Vymazat
    2. Děkuji za Váš příspěvek :)
      https://romanvonbruex.blogspot.com/2020/08/seniori-budoucnost-je-na-vas.html

      Vymazat
  6. Hana pokračovanie,vakciny Moderna,AstraZenecy,Sanofi,Johnson a Johnson,Placebo,Curecec,Sputnik,Pfizer maju ne žiadouci unčinky.Feoxyetanol:tato latka je nežadoucia je chemickou latkou použiva sa na kosmetickom kremam,zvyšeneho tlaku,teploty,biele krvinky,vypnut reakcie imunitneho systemu,može byt pro človeka fatalni dosletkoch,latka je toxicka pro obličky,nervovy system,pečen,respiračnim potižim.Mikro organizmy:stuto latkou sa očkuje chronicka choroba,zaškrt,tetanus,čierny kašol, obrna,osypky,mumpsu,ružienky a proti ovčim kiahnam.Sol neomycinu:tato latka sa použiva v traviacom trakte vstrebava velmi slabo,použiva sa pečenovu enuefalopatiou premoženi bakterii tenkom čreve a na liečbu infecii kože.Zelatina:je nežiadouca latka,hovezi,prasačia zdroj,vysoka teplota,alergicke reakcie.Ludske a zvieracie bunky:je nežiadouca latka,začervenanie,horučka,anafylakticke reakcie.Latexova guma:nežiadouca latka,hepatitis B rDNA.Ortut:nežiadouca latka,kožne vyražky,toxicke reakcie.Zvierace bakterialna a virusova DNA:stouto latkou sa očkuje,rubeole,pneumokokovym,tetanu,besnote,chripke,meningokokovim infekciam.Glutaraldehyd:nežiadouca latka,je poškodeniu mozgu a nervovej sustavy.Polysorat 80:nežiadouca latka,sposobuje po škodenie pohlavnych organom u žen neplodnost može aj by u mužou.Glutaman sodny:je proti pasovemu oparu,možu byt alergicke reakcie možna poškozenie.Siran amonny sol je zložka mnohych vakcin pro kontrolu chorob,taškej vode (D20)použiva sa ako siry(33s).Polymyxin B:tato latka sa použiva na antigen hepatitidy B,tetanovy proten.Siran gentamicin:tato latka sa použiva,akutnej a chronickej bakterialnej zapale očnich spojoviek,vredoch.Geneticky upravene kvasinky:je geneticky upravenie(DNA,RNA)šlechtenie umožnuje križit a muntaciu.CHloridu draselneho:je nežiadouca latka,použiva sa na hnojiv,kuchynskej soli,využiva zastavujicie srdce na popravach smriici injekcie.Hydrogen vodik:nežiadouca latka,využiti chemickych zlucenin(amoniak NH3)(kyselina dusična HNO3)(metylalkohol CH3OH)dusikate hnojiva,vyroba kovov,vodikovych plamenom.Sodik chlord:nežiadouca latka,vysoky krvny tlak,srdcoveho ochorenia,znižena funkcia obliček,opuch hornych a dolnych končatin,tekutiny v plucach(je to edem).Dihydrat(2H20):sa vyskytuje ako minerali sadrovec,vapenata sol,kyseliny sirovej,puživa sa ako na silnicach bielidlo na čary,na sadru,magnezinmlaktatu 51g horčka.Sacharoza:repny cukor,trtinovy cukor.Dihydrogen:nežiadouca latka,širi hrozu,kyselych daštou zposobuje mnoho chorob(je každoročne pričinou umrti u mnoho ludi,plynove forme je to zakerna latka)koroza je u rakovinovich nadoroch.Dvojsodny:nežiadouca ladka,stratam vapnika,zvyšenej hladiny vapnika v krvi,rozpad degeneraciach kostneho tkaniva,sposobenych zhbnym ochorenu.A ty to latky su vakcinach,ktore ludi maju velmi dobru imunitu tak po vakcinach budu mat mali prebech až za 3-5-10 roku aj tok budu mat fakalnie nasletky na zdravie kratka dobu,ktore ludi maju strednu imunitu budu mat možna až za 3-6-12 za mesiac,alebo až za 2 rokyaj tak budu mat fakalnie nasletky,a kdo z ludi ma velmu zlabu imunitu nedoporučila bych im aby sa dedavali očkovat lebo to može nes fakalne velke nasletky.CHudence stary ludi oni chcu ich očkovat však ich prichystavaju na popravu smrti.Ani by nedoporučila ludi ktory sa daju za očkovat aby ne chodili dost časteji na počitač a na mobilne telefony možu mat problemi vyraškami bolesti hlavy,ma to pliv na ožarenie a ozvlaš ked bude siet 5G.Ja mam skušenosti lebo som si dala 16.9.2020 vakcinu proti zapal pluc a ked som na počitači tak sa mi objavuju pupence ako by mna poštipali osy ale len na určitom miestach a do rana mi to mizne,a ked nejsom na počitači vobec to nemam.TAK ja sa určite nedam očkovat ani sa netestujem antigenovimi testami,davam sa testovat dvakrat do mesiaca krvov,nerešpektujem slovenske opatrenia može pan premier mi akorat polibit jedine prdel,nejsom jeho ovečka a nikdo mi nebude rozkazovat čo mam robit a čo nemam,ja som stech ludi neposlušnich.

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý článek. Díky. Tohle se může dít jenom proto, že se necháme vydírat strachem. Už jsem o tom také psal, ale je to nelehké, oslovit správnou cílovou skupinu.

    https://romanvonbruex.blogspot.com/2020/08/seniori-budoucnost-je-na-vas.html

    OdpovědětVymazat
  8. Znamená to, že Švédsko je vyjmuto z toho globálního plánu genocidy?

    OdpovědětVymazat