Prohledat tento blog

neděle 14. května 2017

MINULÉ ŽIVOTY-NOVÁ ZKUŠENOST A POSELSTVÍ


O mé zkušenosti s regresní hypnózou jsem psal zhruba před rokem a půl. Článek si můžeš přečíst zde :




Po delší době jsem se rozhodl, že si chci tuto zkušenost zopakovat. Měl jsem pár věcí, které by mě zajímaly. Tentokrát jsem se rozhodl jít za někým jiným, než jsem byl dříve. Chtěl jsem si vyzkoušet jinou metodu, případně zkusit něco novýho.

Jak to tak v životě bývá, přišla "náhoda" a v Praze na veletrhu Evolution, jsem narazil na Irenu a domluvil se s ní na termín. Je to asi týden, co hypnóza proběhla. Chvíli mi trvalo, než jsem vše, co jsem viděl a dověděl se, zpracoval. Provádím regresní hypnózu taky. Není se čeho bát :) Hodně lidí má z ní strach, bojí se, co se může v hypnóze objevit. Můžu říct, z vlastní zkušenosti, že opravdu se není čeho bát. 


Než jsme začali, tak jsme si povídali o tom, proč jsem vlastně přišel. Je to důležitá součást. V tu chvíli jsem zjistil, že jsem tam pravděpodobně úplně kvůli něčemu jinýmu, než jsem si původně myslel.

Myslel jsem, že se podívám do posledního života, když jsem žil v Petrohradě. Viděl jsem v poslední hypnóze totiž jen konec toho života. Viz Minulé životy? Máme duši? část 2. Petrohrad

Nakonec jsme se dohodli, že to necháme na mém vyšší JÁ. Kam nás zavede a co je potřeba, nebo naopak není potřeba otevřít.

Na chvíli přišla hlava se svýma myšlenkama, jestli to vůbec půjde, jestli se dostanu do hypnózy...:) Ach ta naše hlava...:))

Šlo to hned. Ještě než Irena dopočítala schody, byl jsem tam. Chtěla, abych si představil nějaký bezpečný místo, například zahradu, ale mě tam hned přišlo bílý krásný světlo.


To světlo mě celýho obklopilo, stějně tak, jako bezpodmínečná láska. Je tak silná, že vždycky začnu plakat. Příjde to vždy jako silná rázová vlna lásky, která tě zasáhne přímo do srdce. Je to nádherný, ale pro nás v hmotném těle to je prostě příliš lásky naráz :) A tak bulíš, jak malej, nejde to zastavit, jsou to ale slzy štěstí. Je to absolutně nepopsatelnej pocit. Ti, co to znají, mi jistě dají za pravdu.

Známe to všichni, jen si to nepamatujeme. Některým z nás se to však již odkrývá. 


Zkus se na chvíli zadívat na tento obrázek srdeční čakry a vypni si myšlenky, možná na chvíli pocítiš tu lásku, ve svým srdci.

To je totiž náš úkol, zde na zemi. Otevřít si srdeční čakru, otevřít srdce, dávat LÁSKU. Tu skutečnou.

Máme být šťastní a užívat si život zde na Zemi. Ptáš se jak?

 Stačí si to dovolit. Dovolit sám sobě být šťastný, dovolit sám sobě užívat si každou vteřinu svýho života, protože nikdy nevíme, kolik těch vteřin ještě bude.


Nikdo nám to nezakazuje, kromě nás samotných, nás a našich strachů. Bojíme se otevřít své srdce. Často ho máme zamknutý i sami pro sebe. Důvěřuj pocitům, intuici, dostaneš vždy správnou odpověď. Je to, to první, co tě napadne. 

TEĎ je ten správný čas OTEVŘÍT SRDCE a ODPUSTIT všem, co si myslíš, že ti ublížili.


Je čas rozpomenout se, proč jsme se narodili, proč jsme tady. Ne kvůli nenávisti, válkám, zabíjení, pojídání zvířat....(PROČ NEJÍM MASO odkaz ZDE) 


Jsme tu kvůli tomu, abychom na Zemi přinesli lásku, objevili ji v našich srdcích. Tu lásku, kterou naše duše velmi dobře zná. Navíc láska v našich srdcích má moc léčit. Nenávist způsobuje nemoce a smrt.

Zkus se na chvíli zastavit, vypusť z hlavy svůj dosavadní život a vzpomeň si, co jsi chtěl vždycky dělat, vzpomeň si, jaký jsi byl beztarostný, jako dítě. Vzpomeň si, jaký to je, když cítíš lásku...

Teď je ten správný čas si to zase připomenout. Zkus zavřít oči a snít...

A nejen to, zkus se opět usmát, radovat se, užívat si žvota. Začni kolem sebe dávat lásku, je to jako lavina, když to uděláme každý sám za sebe, bude z toho moře a to nás všechny zaplaví. Lásku dostaneš jedině tehdy, když ji sám budeš dávat.

První komu je potřeba tu lásku dát, komu nejvíc chybí, jsi TY sám. Dej ji hlavně sobě. Zkus si říct, že se máš rád, pochval se, měj se rád. 

Děláš věci které nechceš? Změň to! Cítíš někde uvnitř, že chceš dělat něco jiného? Udělej to!

Řiď se svým vnitřním hlasem. Každý známe ten pocit, když děláme něco, co bysme neměli a uvnitř se to svírá...to je duše, která je čistá a chce abys byl čistý i TY.

Vím, že mě spusta z Vás pochopí, co teď tím tady myslím. Kdo nechápe a klepe si na čelo, tak není ZATÍM ještě jeho čas :)

Zažil jsem opět úžasný proud bezpodmínečné lásky v prostoru, mezi životem a smrtí.

Můj vzkaz pro všechny je:

ŽIVOT SMRTÍ NEKONČÍ, NAŠE DUŠE NEUMÍRÁ, TA ŽIJE STÁLE.

A TI CO JSOU PRÁVĚ TEĎ V PROSTORU MEZI ŽIVOTEM A SMRTÍ, NEJSOU JEŠTĚ ZPĚT NA ZEMI, NÁS NESKONALE MILUJÍ A VZKAZUJÍ NÁM, AŤ SE ROZPOMENEME, PROČ JSME SEM PŘIŠLI.


JE ČAS SE PROBUDIT

Každý z nás je úžasná bytost, nikdo není horší nebo lepší. 

Lidé po celém světě se probouzí, svět se brzy změní na lepší místo. Ano vím, bude to ještě chvíli trvat, ale čím více nás to pochopí, tím více se ta doba zkrátí.

Láska, je dost často prázdné slovo, když budeme ale žít srdcem, dělat věci srdcem, opět nalezneme jeho pravou podstatu. Tady najdeš odkaz: Čeho lidi před smrtí nejvíce litují

Nejsem guru, nejsem vůdce, ani žádný samozvaný duchovní. Dokonce nejsem ani pomatenec, jak si někdo teď může myslet :)

Nehledejme vůdce, nehledejme guru, nepotřebujeme duchovní, hledejme sami sebe. Všechny odpovědi jsou ukryty v každém z nás, uvnitř. Buď sám sobě vůdcem, guru a duchovním v jedné osobě. 

Zkoušej meditovat (jak na to se dozvíš ZDE-MEDITACE) , buď sám sebou, přestaň se podílet na zabíjení zvířat a vše příjde ve správný čas. 

Během regrese jsem dostal jasnou zprávu:

OTEVŘÍT SRDCE A UMOŽNIT TÍM NECHAT PROUDIT LÁSKU


Taky jsem se dověděl, že můj minulý živott v Petrohradě už není důležitej. Prošli jsme i jeden z životů v Egyptě, to si ale nechám pro sebe, protože to bylo i na mne "silný kafe" :)

Důležitý je však, co je TEĎ A TADY.

Minulé životy nám můžou ukázat chyby, které jsme dělali a které máme napravit právě teď. Minulé životy jsou ale už z podstaty názvu-MINULÉ. 

Je fajn vědět, že jsem byl chudej a nemilovanej, že jsem byl bohatej a taky nemilovanej, že jsem byl v jiným životě velmi šťastnej a milovanej...

Nejdůležitější ale je, žít teď v přítomnosti tak, aby tento život byl nakonec tím nejkrásnějším ze všech.

VAŽME SI ŽIVOTA, VAŽME SI SAMI SEBE A BUĎME ŠŤASTNÍ

pak prožijeme život plný lásky, zdraví a štěstí

Nic víc se po nás nechce...:) 

Tohle je vzkaz, který jsem si přinesl z poslední regresní hypnózy

Tak s chutí do toho!

                                                                       MICHAL SHARK











Žádné komentáře:

Okomentovat